Garagebedrijf

Auto Oosterhuis Heiligerlee is een universeel garagebedrijf in Oost-Groningen. Wij zijn specialist in allround service, onderhoud en reparatie van alle merken en modellen personenauto’s, bedrijfsauto’s, bestelbussen en campers.

Moderne apparatuur, grondige kennis van autotechniek

In onze werkplaats sleutelen de best opgeleide monteurs aan je auto. Zij beschikken over de modernste diagnoseapparatuur om elk merk en type auto mee uit te lezen. Ook zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste technieken.

Service in onze werkplaats

Je kunt in onze werkplaats terecht voor service en onderhoud, onder meer:

✔ apk-keuringen
✔ onderhoudsbeurten
✔ reparaties
✔ aircoservice
✔ storingen uitlezen
✔ uitlaatreparatie
✔ bandenservice
✔ wieluitlijning
✔ camperonderhoud

Service met behoud van fabrieksgarantie

Je kunt bij ons terecht voor service en onderhoud met behoud van fabrieksgarantie. Als Bosch Car Service garagebedrijf wordt onze kwaliteit erkend door alle fabrikanten en importeurs. Daarom kun je voor onder meer onderhoudsbeurten in de garantieperiode bij ons terecht zonder dat dit ten koste gaat van je fabrieksgarantie.

Vooraf een prijsopgave van reparatiekosten

Komen er bij de apk-keuring of een onderhoudsbeurt grotere of onverwachte mankementen aan het licht? Dan krijg je van ons een duidelijke, volledige prijsopgave van de te verwachten kosten. Wij voeren de reparatie pas uit als jij akkoord bent met deze prijsopgave.

Bandenservice & -opslag

Bij de bandenservice van Bosch Car Service Auto Oosterhuis Heiligerlee kun je terecht voor de wissel van winter- en zomerbanden. Ook de opslag van de ongebruikte banden behoort tot onze service. En is het tijd voor nieuwe banden, dan leveren en monteren wij die. Wij adviseren je graag over de beste keus in banden voor jouw auto.

Plan direct je werkplaatsafspraak

Wil je zelf je afspraak voor service, onderhoud of reparatie in onze werkplaats inplannen? Dat kan met ons planningsformulier. Je kunt zelf aangeven op welk moment dit het best uitkomt. Als wij ruimte beschikbaar hebben, voeren wij de service op het gewenste moment uit. In het formulier geef je onder meer aan om welk soort reparatie het gaat en of je een gratis leenauto wenst. Vul alle gegevens in en verstuur het formulier, dan reageren wij snel op het verzoek.