Auto inruilen?
Proefrit maken?
X

Verkoop van jonge occasions met speciale eigenschappen

In onze showroom vind je altijd een speciale selectie van zo’n 25 jonge gebruikte auto’s, veelal met benzinemotor. De auto’s in onze showroom zijn gegarandeerd schadevrij. Wij inspecteren elke auto die wij inkopen zelf. Zo staan wij garant voor de kwaliteit van onze occasions, daarom krijg je van ons (bijna) altijd zes maanden Bovag Garantie.

Lees verder  
Open filters  

Geen occasions gevonden.

Niet gevonden wat je zoekt? Geef ons een zoek opdracht

Jonge occasions met bijzondere eigenschappen

Wij selecteren onze tweedehands auto’s op speciale eigenschappen zoals bijzondere uitvoeringen en lage kilometerstanden. Onze occasions zijn meestal niet ouder dan tien jaar en variëren in prijs van ongeveer 3000 tot 25.000 euro. De jonge occasions in onze showroom zijn afkomstig uit Nederland of geïmporteerd uit Duitsland.

Proefrit zonder afspraak? Kom naar onze showroom

Zoek je een mooie occasion? Kom naar onze showroom om onze voorraad jonge occasions te bekijken, voelen en ervaren. Je bent welkom om spontaan binnen te lopen en rond te kijken. Wij helpen je graag verder onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. En heb je interesse in een van onze tweedehands auto’s, dan kun je gelijk een proefrit maken.

Zoek je een occasion met specifieke kenmerken? Geef ons een zoekopdracht

Zoek je een jonge occasion met specifieke kenmerken? Een bepaald merk, type, kleur of uitvoering? Een auto met grijs kenteken of in een bepaalde prijsklasse? Geef ons een specifieke zoekopdracht, dan nemen wij je alle zorg uit handen. Wij stellen je op de hoogte als we een tweedehands auto hebben gevonden die mogelijk aan je wensen voldoet. En is de auto naar wens, dan koop je hem via ons. Zo krijg je van ons de gebruikelijke Bovag Garantie. Deze garantie is (bijna) altijd zes maanden.