Bosch Car Service Pechhulp van Auto Oosterhuis Heiligerlee

Met Pechhulp van Bosch Car Service via Auto Oosterhuis Heiligerlee ben je snel weer mobiel bij pech onderweg. Of je nu pech krijgt in Winschoten, Groningen, Veendam of op een Frans of Italiaans binnenweggetje, je bent verzekerd van hulp bij pech onderweg. In heel Europa staat onze pechhulp 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Goedkope pechhulp

Pechhulp van Bosch Car Service via Auto Oosterhuis Heiligerlee is zeer voordelig. Vergelijk onze tarieven gerust met die van andere aanbieders van pechhulp en je zult zien: onze pechhulp behoort tot de goedkoopste van Nederland. Want je bent klant van een Bosch Car Service autobedrijf en dus weten wij zeker dat je rijdt in een uitstekend onderhouden auto. De kans op pech onderweg is daarom klein.

Pechhulp Europa, inclusief woonplaats

Ons garagebedrijf in Heiligerlee is aangesloten op een Europees netwerk van zo’n zevenduizend Bosch Car Service garages. Dit netwerk verzekert je van 24-7 pechhulp in heel Europa, inclusief eigen woonplaats. De pechhulp is kentekengebonden, het maakt dus niet uit wie er achter het stuur zit.

Ik heb pech onderweg, wat nu?

Waar je ook pech krijgt, zo mogelijk repareert de monteur van Bosch Car Service Pechhulp je auto ter plekke. Lukt dit niet dan wordt de auto direct naar het dichtstbijzijnde Bosch Car Service autobedrijf gebracht voor diagnose en reparatie. Desgewenst staat er vervangend vervoer klaar.  Verblijf je in het buitenland en is reparatie niet mogelijk, dan zorgen wij voor repatriëring van de auto, alle inzittenden en de bagage naar Nederland. En moet je noodgedwongen langer in het buitenland blijven, dan vergoedt Bosch Car Service Pechhulp de extra verblijfskosten.

Voordelen Bosch Car Service

✔ Pechhulp in Nederland, inclusief woonplaatsdekking
✔ 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
✔ Indien mogelijk ter plekke reparatie van uw auto
✔ Repatriëring van uw auto, inzittenden en bagage naar Nederland als reparatie niet mogelijk is
✔ Vervangend vervoer staat desgewenst voor u klaar
✔ Vergoeding van verblijfskosten is, indien nodig, inbegrepen
✔ Ook als iemand anders achter het stuur zit in uw auto, is de Pechhulp geldig. De Pechhulp is namelijk kentekengebonden
✔ Pechhulp op maat: u kunt kiezen uit meerdere pakketten

Pakketen en prijzen

Neem het zekere voor het onzekere en sluit de Pechhulp van Bosch Car Service af. Wij hebben het juiste pakket reeds voor jouw samengesteld. Kijk hieronder welk pakket het best bij jouw past.

Pechhulp in Nederland inclusief woonplaatsdekking Prijs
0 t/m 4 jaar € 35,-
5 t/m 9 jaar € 52,50
10 t/m 14 jaar € 70,-
15 jaar en ouder € 92,50
Opties  
Europadekking € 22,50
Vervangend vervoer Europa 4 dagen € 0,-
Vervangend vervoer Europa 30 dagen € 12,50
Vervangend vervoer Europa gelijkwaardige auto € 12,50
Aanhanger en caravan € 15,-
Vervoer naar eigen bedrijf € 7,50

¹Voor uw caravan, vouwwagen of bagagewagen, exclusief campers

Alle genoemde prijzen zijn jaarlijks en inclusief assurantiebelasting en btw. U sluit de Pechhulp af voor één jaar. Als u de Pechhulp niet verlengt, loopt deze na een jaar automatisch af.

Vrijblijvende gesprek over de Bosch Car Service aanvragen

Vul het vrijblijvende aanvraag hieronder in voor Bosch Car Service Pechhulp via Auto Oosterhuis Heiligerlee, daarna nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.