Auto Oosterhuis Heiligerlee: hartelijk, oprecht en deskundig

Wij zijn een modern, universeel garage- en autobedrijf in Oost-Groningen. Als ervaren en vakbekwaam autobedrijf zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op autogebied. Ook vindt u in onze werkplaats de modernste machines en diagnoseapparatuur.

Laagdrempelig en klantvriendelijk

Een vriendelijk woord, een kopje koffie of thee tijdens het wachten, eerlijke antwoorden op al je vragen en vakkundig advies. Onze deur staat altijd open, voel je welkom om zonder afspraak even binnen te lopen om een kijkje te nemen bij onze occasions, een proefrit te maken, een afspraak te maken voor service of voor een kleine reparatie die klaar is terwijl je wacht.

Auto Oosterhuis, al sinds 1980

  • 1980 - Klaas Oosterhuis begint in het Oost-Groningse Westerlee met zijn eigen autobedrijf, een garagebedrijf voor de regio Westerlee, Heiligerlee, Winschoten, Pekela, Meeden, Veendam en Scheemda. Met liefde voor auto’s, kennis en klantvriendelijkheid bouwt hij in de loop der jaren een florerend autobedrijf op.

  • 2000 - Auto Oosterhuis betrekt een gloednieuw pand aan de Provincialeweg in Heiligerlee, direct aan autosnelweg A7. Op deze A-locatie groeit ons bedrijf door, onder meer dankzij onze ruime werkplaats met vier bruggen, waaronder een grote brug voor campers en bedrijfsbussen.

  • 2004 - Auto Oosterhuis wordt Bosch Car Service. Dit is een erkenning van onze expertise en kwaliteit als universeel autobedrijf. Dit biedt onze klanten diverse zekerheden: dat wij de nieuwste kennis en technieken in huis hebben voor alle merken en types auto’s en dat reparaties onder fabrieksgarantie worden uitgevoerd.

  • 2016 - Zoon Peter Oosterhuis neemt de zaak over van zijn vader. Peter werkt al geruime tijd in het bedrijf en zet de zaak voort met dezelfde klantvriendelijkheid, laagdrempeligheid, service en kwaliteit als zijn vader.

  • 2019 - Het leasen van auto’s wordt steeds gebruikelijker. Op basis van de vraag die wij van onze klanten krijgen naar financial lease. Dit maakt het voor onze klanten mogelijk om in de gewenste auto te rijden tegen een vast maandtarief en gunstige voorwaarden.